You are here

Het verplicht thuiswerken bracht meer flexibiliteit, het wegvallen van woon-werk-trafiek, het geconcentreerd kunnen doorwerken, … Maar wat hebben we het fysiek teamgevoel gemist, de prettige energie en de sprankelende ideeën die ontstaan wanneer we spontaan en ongedwongen mogen samenwerken. 

En nu mag het weer helemaal! Wat een zegen is het voor teams als ze nu de kans krijgen om te verbinden, om te leren van elkaar wat ze belangrijk vinden en op welke manier ze graag willen samenwerken. 

Nieuwe manieren van samenwerken en werkregimes ontwikkelen we immers best doordacht met veel aandacht voor ieders welzijn en niet vanuit een one-size-fits-all visie. Dat vraagt tijd en een vrijplaats om met zorg te luisteren naar elkaar, om samen de vruchten te plukken van de afgelopen periode. Tijd om rustig na te denken over de toekomstige samenwerking, over hoe de groepsdynamiek en organisatiecultuur het best gevoed kunnen worden. 

Wij begeleiden teams om tijdens een dag in alle rust de afgelopen tijd te overschouwen en om vooruit te kijken. Als we waarderend onderzoeken hoe iedereen heeft bijgedragen en wat er nu gewenst is, ontstaat nieuwe energie voor de toekomst. Dat is de ideale voedingsbodem om samen uit te tekenen hoe de toekomstige manier van samenwerken er best uitziet en om daar met elkaar afspraken over te maken.  

Voor wie? 

Voor jou en je team…

  • …als je met nieuwe energie vooruit wil, in verbinding met elkaar, met je teamgenoten en met het groter geheel, 
  • …als je heel bewust tijd wil maken om samen na te denken over hoe jullie in de veranderende omstandigheden willen samenwerken en wat daarvoor nodig is, 
  • …als je er die dag ook echt kan zijn voor elkaar en al de rest even kan parkeren. We richten ons op teams van minimaal 4 tot maximaal 12 personen. 

 

Aan het einde van de dag…

  • …heb je een leuke dag beleefd met jouw team, vol prettige energie en verbinding; 
  • …heb je jouw ervaring en wensen voor de toekomst kunnen delen en ook goed geluisterd naar die van anderen; 
  • …heb je samen met je teamgenoten verkend wat nu al goed werkt, wat je graag anders wil, hoe de toekomstige samenwerking er best uit ziet en wat daarvoor nodig is;
  • …hebben jullie samen afspraken gemaakt over wie wat gaat doen om dat mogelijk te maken en ook over hoe jullie de afspraken willen bewaken of bijsturen.