You are here

06/05/2018 to 08/05/2018

Deze driedaagse time-out geeft een boost aan je veerkracht en brengt je opnieuw in balans. Je wordt uitgenodigd om alle zintuigen te gebruiken, jezelf en je lichaam te voelen en open te staan voor je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Daardoor herontdek je hoe uitgebreid je mogelijkheden zijn en het plezier van een persoonlijke flow. Je maakt ruimte voor wat er echt toe doet op dit moment en je komt in beweging naar het leven en het werk wat je voor jezelf wenst. 

Na deze time out ervaren mensen meer energie, meer rust en een diepere tevredenheid. Dat maakt hen opnieuw sterker, vergemakkelijkt het samenwerken met collega’s, het omgaan met veranderingen, het maken van keuzes en het bewaken van eigen grenzen.   

OP ZOEK NAAR ENERGIE EN BALANS?

We richten ons tot mensen die even halt willen houden en onder professionele begeleiding rust zoeken, ook al zijn de omstandigheden niet altijd eenvoudig. De focus ligt op het maken van goede en duurzame keuzes en op de toekomst. Wie voor een belangrijke verandering staat, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, wie een burn-out wil voorkomen of ervan wil herstellen of wie wat extra energie wil tanken om nieuwe stappen te zetten, zal tijdens deze vierdaagse een goede bedding vinden.  

EEN GEVARIEERD PROGRAMMA

We bieden een gebalanceerd en diepgaand programma aan met: 

  • Zelfreflectie, mindfulness, stilte, meditatie

We zorgen voor vertraging en verstilling, zodat deelnemers een echte mentale pauze kunnen nemen. ‘Reculer pour mieux sauter’. Dit bevordert alertheid & concentratie en het scherpt alle zintuigen aan.  Dit helpt om nadien gemakkelijker onderscheid te maken tussen wat belangrijk is en wat niet.   

  • Yoga, bewust bewegen, geleide ademhalingsoefeningen.

Via lichaamsbeweging en -gewaarwording herstellen en versterken de deelnemers de connectie met hun lichaam. Zo leren ze beter de signalen te herkennen waar ze rekening mee willen houden om in balans en veerkrachtig te blijven. Adem en aandacht zijn hierbij onmisbaar. 

  • Boeiende conversaties en uitwisselingen met een oplossingsgerichte mindset

De jarenlange expertise van Ilfaro in het voeren van nuttige en veerkracht verhogende conversaties zal de mindset en de manier van kijken van de deelnemers ongetwijfeld in positieve zin veranderen.

Er is ook gelegenheid om energetische massages, hartcoherentie sessies en individuele coaching te krijgen.  

Liselotte en Anton

 

Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans zijn gepassioneerde trainers met samen meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van oplossingsgericht coachen van individuen en teams. Ze zijn actief lid van internationale oplossingsgerichte netwerken als ASFIO, SOLWorld, SFCT en de European Brief Therapy Association. Ze schreven samen het boek: "Vergroot de Veerkracht in jezelf en je team." Onze bio's kan je hier lezen.

 

Petra Bongers, Gerrie Laury, Yvette Dam, Véronique Philips, Sofie Hendrickx, Barbara van Wijnendaele

Het team behandelaren bestaat uit Petra Bongers, Gerrie Laury, Yvette Dam, Véronique Philips, Sofie Hendrickx en Barbara Van Wijnendaele.

Waar?

Prosperdreef 1, 3001 Heverlee. Je wordt warm ontvangen in een huiselijke sfeer, je eet uitsluitend gezonde en vegetarische maaltijden. s' Avonds slaap je in een B&B, hotel naar keuze.

Voor wie ?

Deze time out is voor jou als je jezelf de tijd gunt om te pauzeren, te herbronnen, opnieuw op koers te komen. 

Door wie ?

Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans zijn samen goed voor meer dan veertig jaar ervaring in coaching en training in bedrijven en organisaties, zowel in binnen- als buitenland. Samen richtten ze Ilfaro op in 2007 en schreven ze het boek: “Vergroot de Veerkracht in jezelf en je team”. Ilfaro helpt mensen en organisaties om hun veerkracht terug te vinden en te versterken. 

Ze worden bijgestaan door een team van professionele begeleiders.  

Prijs:

Voor particulieren: € 760,00 (excl. 21% btw)
Voor bedrijven: € 1260,00 (excl. 21% btw) 
Inbegrepen zijn het intakegesprek, de groeps- en individuele begeleidingen, alle middagmaaltijden, vrij gebruik van de faciliteiten, het boek “Vergroot de veerkracht van jezelf en je team”.

Logies

Om volop tot rust te komen, raden we je aan in de buurt te blijven overnachten. Op onze website vind je een overzicht van hotels en B&B’s.

Hoe inschrijven?

Via bovenstaande link.

Schrijf je tijdig in. De plaatsen zijn beperkt 10 deelnemers om iedere deelnemer een kwalitatief hoogstaande omkadering te kunnen garanderen.

 

Getuigenissen

Els Janssens, directeur Bednet: "Ik heb het ervaren als zeer positief, een wonderlijke ervaring om helemaal op jezelf gericht te zijn, waardoor je opnieuw connectie kan voelen met anderen. Het bracht veel energie, écht veerkracht, positivisme en relativeringsvermogen, zin om bezig te zijn met wat écht telt.”

Mips Meyntjens, {eM}²: "Ondanks mijn toch wel erg hoog gespannen verwachtingen, heeft deze driedaagse op alle vlakken die verwachtingen overtroffen. Van bij de intake tot bij de afsluiting … alles klopte. Elk van de deelnemers kon in alle rust en op eigen tempo een eigen proces lopen en tussendoor genieten, op adem komen en letterlijk veerkrachtig werden.”

Peter Schollaert, Organisatie adviseur TE Connectivity: "Ik heb ontzettend genoten van deze 3-daagse. We mochten proeven van unieke ervaringen die ons dichter brachten bij de kern van wie we echt zijn. Even tijd en ruimte nemen voor jezelf, volgens je eigen tempo, pratend, voelen wat past bij jezelf en wat niet, weten waar je staat en waar je naartoe wil, ... het doet iets met een mens, het grootste geschenk dat je jezelf kan geven.”

Dr. Iris De Schutter, pneumoloog: "Deze dagen gaven me de gelegenheid om afstand te nemen van de dagelijkse stress en beslommeringen. Ik heb intens ervaren hoe ik me voel en op welke manier ik nu in het leven sta. Dit diepe contact met mezelf gaf me enerzijds rust en zelfvertrouwen en anderzijds de nodige energie en moed om verder te gaan op mijn eigen pad. Dit is een aanrader voor iedereen die zich in het leven vooral laat leiden door zijn/haar hoofd."

Meer info?

Bel Liselotte Baeijaert 0477 89 35 43 of mail: info@ilfaro.be

Ilfaro bvba

info@ilfaro.be

m: 0477 89 35 43

www.ilfaro.be