You are here

ross-findon-unsplash

“Change is happening all the time.

Our task is to identify useful change and amplify it.” 

Mark McKergow

Verandering is onvermijdelijk. Ofwel willen we zelf veranderen, ofwel dringt verandering zich op door een wending in het beleid of evoluties binnen de markt.  De meeste change management approaches proberen de verandering die op hen afkomt te beheersen, de toekomst strak te plannen en alle stappen daarnaartoe te controleren. 

Binnen het oplossingsgerichte paradigma gaan we surfen op die verandering. Gewenst of niet, we gaan op zoek naar de opportuniteiten die de verandering met zich meebrengt. We putten veerkracht uit de manieren waarop we in het verleden met verandering zijn omgegaan. We beitelen de doelstellingen in steen maar verkennen onze gewenste situatie. We houden niet vast aan een blauwdrukplan om daar te geraken maar gaan stap voor stap op weg, steeds bereid om een andere weg in te slaan naar onze gewenst situatie.

 

Tijdens deze dag: 

  • maak je kennis met de “User’s guide to the future” van Mark McKergow;
  • bespreken we best practices op het vlak van verandermanagment;
  • onderzoeken we hoe jij een katalysator van verandering kan zijn binnen je organisatie;
  • laten we ons inspireren door het 7E model om vanuit verschillende invalshoeken verandering te vergemakkelijken.
Chris Aertsen & Anton Stellamans

Chris en Anton zijn teamcoaches met een lange staat van dienst. Ze zijn bovendien erg gepassioneerde trainers die graag mét de groep aan de slag gaan en alle aanwezige ervaring en kennis naar boven halen om er een extra waardevolle dag van te maken.

Onze bio's kan je hier vinden.

Voor wie?

Leidinggevenden, coaches, docenten, loopbaanbegeleiders en HR consultants. Je hoeft geen voorkennis te hebben over SF. Interesse is voldoende.

Om het leren te bevorderen werken we met een groep van minimum en maximum 16 personen.

Timing: Ontvangst vanaf 9u. Start om 9u30 tot 17u.

Locatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs per dag: 300 € (ex 21% BTW)

Warme vegetarische lunch en materiaal inbegrepen.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. 

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.