You are here

We heten u en uw team hartelijk welkom in Heverlee. We streven ernaar dat iedereen zich hier thuis voelt en kan genieten van de mooie tuin en het lekkere homemade vegetarische eten. Dit is een excellente plek om je even alleen of met je team terug te trekken uit de dagelijkse bezigheden, om inspiratie te vinden en op een fijne manier uit te wisselen met je collega's of teamgenoten.

Je kan genieten van de ruimte en de groene omgeving van onze trainingslocatie.

We laten je graag de keuze om je terug te trekken op een rustige plaats waar je kan reflecteren of om het gezelschap op te zoeken van andere interessante mensen die op onze trainingsactiviteiten aanwezig zijn. Als je tijd hebt kan je een boswandeling maken. En als je meer van de stad houdt, dan hoef je maar een bus of een fiets te nemen en 2 km verder te gaan. Wie houdt niet van het gezellige kleine universteitsstadje Leuven, met zijn vele restaurantjes, winkels en culturele activiteiten?

Adres: Prosperdreef 1, 3001 Heverlee, België.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Brussels Airport: directe trein naar Leuven

Brussels Midi (Eurostar terminal): directe trein naar Leuven

Bus: Van station Leuven, Bus 2 "Campus Heverlee", halte Waversebaan (tweede en laatste bushalte in de Leopold III laan). De bushalte is op 180 m. (2 min.) stappen van onze zaal. Keer terug in de richting waar de bus vandaan kwam en sla (na 90 m.) de eerste straat rechts in. Dat is de Prosperdreef. Ilfaro bevindt zich aan de overkant van de straat. Klik hier voor een kaartje.

Met de auto

Komende van Brussel: E40 - E314: afrit 15-Leuven. Ga verder op de Boudewijnlaan (N264). Sla net voorbij IMEC rechtsaf de Celestijnenlaan in en volg tot het einde. Sla linksaf de Willem de Croylaan in en volg rechts aan de Hertog Engelbertlaan. Over het spoorweg rijd je naar boven (Koning Leopold III-laan). De Prosperdreef is de tweede straat rechts. Klik hier voor een kaartje.